Løs dine administrative opgaver med Sortingtime. Send f.eks. 10 færdige PDF faktura til 10 forskellige kunder på under 5 minutter.

Sortingtime er til dig der sælger dine services som freelancer, konsulent, privat person eller i et mindre firma. Sortingtime er simplificeret og udviklet til små firmaer og grupper på 1 til 5 personer.

Med Sortingtime kan du dagligt registrere dit timeforbrug og derefter hurtigt overskue de timer du leverer på forskellige opgaver i løbet af en måned.

Du kan løbende sende PDF time rapporter til dine kunder for at dokumentere tidsforbruget. Rapporterne genereres ud fra en standardskabelon, hvor du har mulighed for at indsætte dit logo, firmanavn og tekster. Du kan angive en eller flere e-mailadresser, som modtager e-mail med en vedhæftet PDF rapport.

Ved månedens afslutning danner de registrerede timer fakturagrundlagt. Timeprisen angives for de forskellige opgaver og kunderne kan nemt og hurtigt faktureres. PDF fakturaerne genereres også ud fra en standardskabelon, hvor du har mulighed for at indsætte dit logo, firmanavn, CVR nummer, adresse og så videre. Du kan ligesom ved time rapporter angive en eller flere e-mailadresser, som modtager e-mail med en vedhæftet PDF faktura.

Opret dig

Det er gratis og det bliver det ved med at være.

Når du opretter dig accepterer du vilkårene
"Mit navn er Anders Revsgaard, jeg har været selvstændig konsulent siden 2007 og har udviklet Sortingtime til at løser mine daglige administrative opgaver.

I min hverdag har jeg brug for at registrere tid på forskellige opgaver hos mine kunder. Nogle dage arbejder jeg hele dagen for en kunde og andre dage for flere forskellige kunder. På en måned resulter det i mange opgaver grupperet under kunderne.
Jeg sender rapporter med tidsforbruget i løbet af måneden eller ved månedens afslutning, afhængig af kundens ønske.
Jeg fakturerer kunderne ved månedens afslutning, hvor en faktura kan inkludere betaling for en eller flere opgaver afhængigt af om kunden ønsker en samlet eller opdelt faktura."

Dit Sortingtime rum

Når du opretter dig som bruger af Sortingtime, får du automatisk et Sortingtime rum, som holder dine og op til 5 brugeres informationer. Rummet kan være ensbetydende med din organisation, firma eller hvad du måtte ønske. Når du begynder at registrere tid, oprette rapporter og fakturaer tilføjer du information, som ubemærket gemmes i dit rum. Du skal ikke konfigurere Sortingtime for at komme i gang, din konfiguration opsamles automatisk.

Registrere tid på opgaver

Du kan registrere tid på opgaver enten ved at indtaste tiden i timer og minutter eller starte tidstagningen.
Under tidstagning registreres der automatisk tid på en opgave indtil tidstagningen stoppes. Når tidstagningen stoppes kan der vælges en pause på f.eks. 30 minutter som fratrækkes den samlede tid.

Opgaver kan være enkeltstående opgaver eller du kan vælge at grupperer opgaverne. Du vælger selv, hvordan du ønsker grupperingen, f.eks. i forhold til kunder, kontrakter eller projekter.

Sende PDF time rapporter

Du vælger rapporterings menuen, hvor du præsenteres for en total oversigt over de timer alle personer har registreret pr. dag opdelt efter opgave.

Når du vil sende en time rapport vælger du den eller de opgaver som skal indgå i en time rapport. Derefter genereres rapporten automatisk og viser det samlede timeforbrug for alle personer, der har registreret tid. Du kan også vælge at generere en rapport for en gruppe af opgaver, som f.eks. svare til en kunde.
Herefter vælger du den e-mailadresse, som skal modtage PDF time rapporten og hermed er rapporten klar til at blive afsendt. For at gøre processen nemmere husker Sortingtime modtager e-mailadresse og tekster fra gang til gang. Dermed skal du angive flest informationer på den første time rapport, efterfølgende bliver felterne automatisk udfyldt.

Der kan sendes op til 50 time rapporter pr. måned pr. rum.

Sortingtime giver dig ubegrænset adgang til rapport historikken.

Sende PDF fakturaer

Du vil fakturere og går derfor ind under fakturerings menuen, hvor du får en oversigt over de timer, der er registreret af alle personer.
Du kan nu angive timeprisen på de forskellige opgaver opdelt pr. person. Sortingtime kan huske timepriserne og udfylder efterfølgende med den mest nærlæggende pris.

Når du vil sende en faktura vælger du, som ved time rapporter, en eller flere grupper og opgaver hvorefter en færdig PDF faktura automatisk genereres. Derved sikres faktura uden fejl.
Du udfylder med de ønskede tekster samt modtager, hvorefter du sender en faktura e-mail med vedhæftet PDF faktura.
Sortingtime husker, ligesom ved time rapporter, hvad du har angivet i felterne som f.eks. dine firma informationer fra gang til gang.

Der kan sendes op til 50 faktura pr. måned pr. rum.

Sortingtime husker alle de faktura, der er sendt fra dit rum og giver dig ubegrænset adgang til faktura historikken.